Raiffeisen si SMURD au lansat un card de debit prin care sustin financiar activitatea Fundatiei SMURD

Postat la 23 iunie 2011 198 afişări

Raiffeisen Bank Romania si SMURD au lansat, joi, un card de debit co-brand sub sigla MasterCard. O parte importanta din taxele si comisioanele rezultate in urma utilizarii acestui card vor fi virate, lunar, in contul Fundatiei pentru SMURD.

Cei ce folosesc cardul co-brand in magazinele partenere Raiffeisen Bank, in programul Multishop, beneficiaza de reduceri de preturi. Utilizarea acestui card va aduce in conturile Fundatiei pentru SMURD 0,5% din valoarea fiecarei tranzactii efectuate cu cardul la comercianti sau pe internet si 50% din taxa anuala de administrare a acestui card.

Cardul de debit este disponibil in toate unitatile Raiffeisen Bank din tara, iar pentru a intra in posesia lui, clientii trebuie sa vina intr-o agentie a bancii cu cartea de identitate si sa completeze o cerere. Dupa cel mult doua zile isi vor putea ridica cardul din aceeasi agentie.

"Ne vom stradui ca acest card sa insemne o contributie importanta la dezvoltarea si sprijinirea activitatii SMURD in Romania", a spus Vladimir Kalinov, vicepresedinte al diviziei de retail a Raiffeisen Bank.

"Ne bucuram ca impreuna cu Raiffeisen Bank putem pune la dispozitia oamenilor o modalitate simpla, care nu implica niciun efort, de sprijinire a SMURD. Aceasta fundatie si-a castigat respectul romanilor prin actiunile sale zilnice curajoase, in situatii critice", a adaugat spus Denisa Mateescu, general manager pentru Romania si Regiunea Balcanilor, MasterCard Europe.

Raiffeisen Bank a lansat in luna mai platforma de dezbateri raiffeisencomunitati.ro, care are in fiecare luna un invitat special. In luna iunie, invitatul este dr. Raed Arafat, presedintele Fundatiei pentru SMURD, subsecretar de stat in Ministerul Sanatatii.

"In fiecare an, cu ajutorul populatiei, reusim sa demaram noi proiecte de sustinere a activitatii SMURD. Credem in aceasta initiativa, realizata in parteneriat cu Raiffeisen Bank si consideram ca vom reusi sa atingem scopul final al activitatii noastre: salvarea unui numar cat mai mare de vieti omenesti", a declarat dr. Raed Arafat.

Fundatia pentru SMURD este o organizatie non-guvernamentala, infiintata in anul 2006, ca persoana juridica privata, non-profit, care sustine activitatea Serviciului Mobil de Urgenta, Reanimare si Descarcerare (SMURD) si dezvoltarea asistentei medicale de urgenta.

Raiffeisen Bank Romania, a treia banca din sistem dupa valoarea activelor, are in prezent peste 1,3 milioane de utilizatori de carduri de debit si aproximativ 300 de mii de utilizatori de carduri de credit. Reteaua teritoriala cuprinde 540 de agentii care deservesc aproximativ 2 milioane clienti persoane fizice, 100.000 de IMM-uri si peste 6.800 corporatii mari si medii.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/raiffeisen-si-smurd-au-lansat-un-card-de-debit-prin-care-sustin-financiar-activitatea-fundatiei-smurd-8378164
8378164
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.