Rafila: Îmbunătăţirea condiţiilor pentru asistenţii medicali, prioritate pentru Ministerul Sănătăţii

Autor: Gabriel Pecheanu Postat la 12 mai 2023 40 afişări

Îmbunătăţirea pregătirii şi a condiţiilor de desfăşurare a activităţii profesionale a asistenţilor medicali reprezintă o prioritate pentru Ministerul Sănătăţii, transmite ministrul Alexandru Rafila, cu ocazia Zilei Internaţionale a Asistenţilor Medicali.

Rafila: Îmbunătăţirea condiţiilor pentru asistenţii medicali, prioritate pentru Ministerul Sănătăţii

„Asistenţii medicali şi moaşele din România îngrijesc zilnic zeci de mii de copii, persoane vârstnice, persoane cu dizabilităţi şi alte categorii de pacienţi! De Ziua Internaţională a Asistenţilor Medicali, le mulţumesc tuturor celor care sărbătoresc astăzi, pentru profesionalismul şi pentru dăruirea cu care îşi fac meseria. Îmbunătăţirea pregătirii şi a condiţiilor de desfăşurare a activităţii profesionale a asistenţilor medicali reprezintă o prioritate pentru Ministerul Sănătăţii”, transmite Alexandru Rafila.

El afirmă că Ministerul Sănătăţii lucrează în parteneriat cu organizaţiile profesionale şi sindicale ale asistenţilor medicali şi moaşelor din România.

„La mulţi ani celor 150.000 de asistenţi medicali şi moase din România! Vă apreciez şi vă respect”, încheie Rafila.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
rafila,
asistenţi medicali,

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.