Rafila a aflat despre demisia lui Baciu de pe Facebook

Autor: Andreea Tobias Postat la 11 decembrie 2023 88 afişări

Ministrul Alexandru Rafila a aflat despre demisia lui Andrei Baciu de pe Facebook: „Aştept să existe o demisie asumată şi comunicată în mod oficial”.

Rafila a aflat despre demisia lui Baciu de pe Facebook

Rafila a declarat, luni, în Mehedinţi, răspunzând unei întrebări, că a aflat „întâmplător” de pe Facebook despre demisia lui Baciu şi aşteaptă „o demisie asumată şi comunicată în mod oficial”.

Casa Naţională de Asigurări de Sănătate este condusă de un preşedinte, propunerea pentru preşedinte este făcută de către ministrul Sănătăţii, iar numirea este făcută de către premier, a adăugat Rafila.

„Nu ştiu dacă la cabinetul premierului a ajuns această demisie, eu am aflat întâmplător, cineva mi-a trimis postarea. Cred că demisiile, mai ales când discutăm de probleme extrem de importante, trebuie să fie asumate, să existe o discuţie prealabilă”, a afirmat ministrul.

Marţi se va organiza şedinţa CA al Casei Naţionale de Asigurări de Sănătate în care se va lua o decizie, dar Rafila crede că va exista un interimat, după care va urma „o decizie politică de numire”.

Andrei Baciu a anunţat pe Facebook că demisionează din funcţia de preşedinte al Casei Naţionale de Asigurări de Sănătate, după ce numele său a apărut în referatul DNA în care procurorii cereau ridicarea imunităţii pentru Florin Cîţu, în cazul achiziţiilor de vaccinuri anti-Covid.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
rafila,
andrei baciu,

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.