Radu Topliceanu, fostul vicepreşedinte pe retail de la BRD, a fost recrutat de arabii de la Mashreq în poziţia de Head of MashreqNeo and Personal Banking

Autor: Cristina Bellu Postat la 09 ianuarie 2023 42 afişări

Radu Topliceanu, fostul vicepreşedinte pe retail de la BRD, a fost recrutat de arabii de la Mashreq în poziţia de Head of MashreqNeo and Personal Banking

Mashreq, cea mai veche bancă privată din Emiratele Arabe Unite, anunţă că Radu Topliceanu, fostul director general adjunct coordonator al activităţilor de Retail Banking din cadrul BRD-SocGen, a fost numit în poziţia de Head of MashreqNeo and Personal Banking.

“Expertiza lui Radu Topliceanu va contribui la extinderea serviciilor digitale bancare din cadrul MashreqNeo pentru întreaga baza de clienţi aflată într-o continuă dezvoltare”, spun reprezentaţii Mashreq.

MashreqNeo este o bancă digitală care se adresează IMM-urilor, întreprinderilor nou înfiinţate şi tinerilor antreprenori din Emiratele Arabe Unite.

Radu Topliceanu, unul dintre cei mai experimentaţi bancheri în domeniul vânzărilor din segmentul retail, care a fost din 2019 directorul general adjunct coordonator al activităţilor de retail banking în cadrul BRD-SocGen, a decis să plece din banca românească cu capital francez în 15 decembrie 2022, luând decizia „să accepte o nouă provocare profesională în afara României“.

El venise în 2019 la BRD, după câţiva ani la Standard Chartered Bank din Singapore şi la divizia europeană a grupului rus Sberbank din Austria.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.