Radu Merica, preşedintele Camerei de Comerţ Româno-Germane: „În România există comisioane bancare foarte mari. În Germania există bănci cu comisioane zero “

Autor: Claudia Medrega, Andrei Cîrchelan Postat la 18 ianuarie 2013 41 afişări

Băncile din România continuă să perceapă comisioane pentru administrarea contului curent, care se menţin la un nivel ridicat, în timp ce în Germania există bănci care au comisioane zero, a declarat Radu Merica, preşedintele Camerei de Comerţ şi Industrie Româno-Germane.

Băncile din România continuă să perceapă comisioane pentru administrarea contului curent, care se menţin la un nivel ridicat, în timp ce în Germania există bănci care au comisioane zero, a declarat Radu Merica, preşedintele Camerei de Comerţ şi Industrie Româno-Germane. "Există bănci în Germania care au comisioane zero. Nu plăteşti niciun fel de taxe de administrare a contului. (...) O asemenea bancă, aşa cum ar fi trebuit să fie la noi CEC-ul, de exemplu, ar trebui să se înfiinţeze cu o structură mare de distribuţie, cu un internet banking foarte simplu. Asta ar schimba foarte mult piaţa. Noi încă avem o piaţă bancară relativ scumpă, care astăzi trebuie să acopere pierderile din trecut", a spus Merica la ZF Live.

Alte stiri pe zf.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/radu-merica-presedintele-camerei-de-comert-romano-germane-in-romania-exista-comisioane-bancare-foarte-mari-in-germania-exista-banci-cu-comisioane-zero-10486660
10486660
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.