Radu Berceanu: Vor mai fi si alti directori demisi

Postat la 18 decembrie 2009 9 afişări

Ministrul interimar al Transporturilor si Infrastructurii Radu Berceanu a declarat, vineri, pentru MEDIAFAX, ca intentioneaza sa demita si alti directori din Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania si companiile de cai ferate, daca nu vor actiona eficient la deszapezire.

"O sa mai fie si alti directori demisi, se mai pot intampla lucruri. Domnul secretar de stat Popa (Gheorghe Popa - n.r.) mi-a spus ca are si el cativa pe la CFR de care nu e multumit de felul in care au actionat zilele acestea. In locul celor demisi am pus altii oameni din companie (CNADNR - n.r)", a spus Berceanu.

In ultimele trei zile ministrul a demis patru directori din cadrul Companiei Nationale de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania (CNADNR), respectiv pe directorul de intretinere a drumurilor, Florin Dascalu, pe directorul regionalei Bucuresti, Mihai Nica, inlocuit cu adjunctul Vasile Ionascu, care a fost demis si el vineri, si pe seful sectiei de drumuri nationale din judetul Buzau, Nicolae Burada.

Mai multe despre declaratia lui Radu Berceanu pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/radu-berceanu-vor-mai-fi-si-alti-directori-demisi-5189631
5189631
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.