Puţini şoferi ştiu asta! Amenda e URIAŞĂ

Postat la 03 mai 2023 261 afişări

Puţini şoferi ştiu asta! Amenda e URIAŞĂ

Recent, Codul Rutier a fost schimbat, după ce Guvernul a adoptat hotărârea nr. 130/2023 prin care a fost modificat şi completat Regulamentul de aplicare a Ordonanţei de Urgenţă a Guvernului nr. 195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice din România.

Noile reguli te pot face să primeşti o amendă usturătoare pentru lucruri banale, în aparenţă. De exemplu, maşinile care au probleme cu sistemul de iluminare nu ar trebui să circule pe drumurile publice. În caz contrar, dacă rişti să ieşi pe stradă cu o maşină cu defecte la sistemul de iluminare, rişti o amendă uriaşă.

Ori dacă vei circula cu geamurile murdare ale maşinii te poţi trezi cu o amendă destul de mare. Potrivit Codului Rutier 2023, poţi primi între 870 şi 1.160 de lei amendă, dacă mizeria de pe geam obstrucţionează vizibilitatea. Aşadar, înainte de a pleca la drum, asigură-te că îţi curăţi temeinic geamurile maşinii.

Cititi mai multe pe www.gandul.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
amenda,
guvern,
drumuri

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.