Puţină mişcare nu strică nimănui

Autor: Loredana Frăţilă-Cristescu Postat la 05 februarie 2017 76 afişări

Puţină mişcare nu strică nimănui, nici chiar vizitatorilor unui muzeu, pare să-şi fi zis o trupă de dans contemporan din Statele Unite, Monica Bill Barnes & Company, căreia i-a cerut ajutorul Muzeul Metropolitan de Artă din New York.

Puţină mişcare nu strică nimănui

Împreună cu artista Maira Kalman, care a gândit un traseu prin muzeu şi asigură şi prezentarea acestuia, trupa a creat The Museum Workout, care le propune vizitatorilor interesaţi să facă puţină mişcare înainte de programul obişnuit de vizitare al instituţiei, o plimbare prin muzeu în paşi de dans sau de marş şi cu tot felul de alte exerciţii, încheiată cu un bufet cu cafea, clementine şi pâine cu unt, astfel aşezate încât participanţii să le poată lua din mers.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.