Putin: „Donbas este aproape eliberat de nazişti. Vom face tot ce putem pentru a asigura desfaăşurarea referendumurilor”

Postat la 21 septembrie 2022 71 afişări

Putin: „Donbas este aproape eliberat de nazişti. Vom face tot ce putem pentru a asigura desfaăşurarea referendumurilor”

Regimul de represiune s-a intensificat dupa 2014, susţine Putin. Putin spune că refuză o soluţie paşnică la situaţia din Donbas.

Preşedintele rus Vladimir Putin a cerut producătorilor ruşi de echipamente militare să îşi sporească producţia şi să crească livrările către trupele ruseşti. De asemenea, el urma să ţină marţi un discurs important în faţa ţării – pentru ca mai apoi să îl amâne pentru miercuri fără explicaţii.

Doneţk, Lugansk, Herson şi Zaporojie au anunţat marţi planurile pentru referendumuri. Putin continuă prin a ordona o mobilizare parţială a rezervelor ruseşti – spunând că un decret în acest sens a fost deja semnat.

„Vom vorbi despre demersurile de protejare a suveranităţii noastre, de susţinere a voinţei şi dorinţei cetăţenilor noştri de a-şi decide singuri voinţa”, declară Putin. El spune că ţările occidentale încearcă să blocheze orice independenţă şi dezvoltare.

Cititi mai multe pe www.alephnews.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
vladimir putin,
referendum,
asigurare

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.