Ce puteţi citi în noul număr al Business Magazin, o ediţie despre oamenii care fac jocurile, la propriu, lideri bancari de top şi analize surprinzătoare. Plus o călătorie în Oraşul Viitorului cu o îngheţată de eugenie

Autor: Roxana Petrescu, Ioana Matei Postat la 02 august 2021 230 afişări

Noua ediţie a revistei Business Magazin propune o selecţie de subiecte out of the box, cu lideri ai unor pieţe atipice, cu formatori de tendinţe din domeniul bancar, analize despre efectele nebănuite ale celui mai bizar an din ultimele decenii, dar şi idei de afaceri care ar putea lansa noi antreprenori chiar mâine. Următoarea ediţie a Business Magazin va apărea pe 16 august, aşa că aveţi timp din plin să săvuraţi toate subiectele propuse de redacţia BM.

Din punct de vedere matematic, jocurile de noroc sunt experimente care generează diverse tipuri de evenimente aleatoare. Cam aşa stau lucrurile şi când vine vorba despre cariera Odetei Nestor: parcursul său profesional în această industrie a pornit de la o întâmplare. După 20 de ani însă, a devenit responsabilă de dezvoltarea pieţei jocurilor de noroc online, cel mai dinamic sector al acestei industrii, o nişă inexistentă la începutul său de carieră. Iar acest lucru nu mai este doar o întâmplare. De ce? Aflaţi în noul număr al revistei Business Magazin.

Fiecare zi din 2020 a costat peste 800 de locuri de muncă, acesta fiind de fapt cel mai dur indicator al crizei. Când şi cum mai pot fi recuperate? Experienţa crizei din 2008 arată că joburile pierdute atunci nu s-au mai întors în businesss niciodată. Aflaţi mai multe într-o analiză despre adevărtul indicator al crizei din 2020.

În câţiva ani, peisajul bancar se va schimba complet şi băncile care vor să rămână relevante în noua economie trebuie să prindă trenul digitalizării. Cum va arăta ecosistemul bancar al viitorului? Aflaţi de la Philippe Aymerich, deputy CEO al Société Générale, grupul francez de top care controleaza BRD pe piaţa românească.

Andrei Hareţ este unul dintre cei mai puternici expaţi români, fiind în prezent managing director pentru Franţa şi Olanda în cadrul producătorului de bere Asahi din Japonia. El este totodată unul dintre primii executivi români care au plecat din ţară pentru a-şi construi o carieră internaţională. Au trecut de atunci două decenii, iar povestea carierei sale continuă. În ce direcţie? Aflaţi dintr-un interviu cu Business Magazin.

Dan Cîrstea şi Vlad Miriţă sunt prieteni de aproape un deceniu şi anul acesta au decis să transforme această relaţie într-una cu profit. Astfel, au devenit parteneri într-o afaceri piin care îşi propun să extindă o nouă nişă în agricultura locală. Despre ce este vorba? Găsiţi ideea de business în noua ediţie a BM.

Cum arată Oraşul Viitorului şi cum îşi propun câţiva studenţi să schimbe traiul urban prin primul experiment de oraş sustenabil din România? Călătoriţi alături de echipa EFdeN în această nouă specie de oraş şi aflaţi.

Industria oţelului începe să simtă presiunea decarbinizării, după ce până acum sub lupă a fost mai ales industria energetică. Ce înseamnă oţel verde şi care sunt şansele ca acest produs să fie realizat în România, la Galaţi? Aflaţi detaliile unui parteneriat strategic în Business Magazin.

Germania şi Europa de Vest nu sunt străine de dezastre natuale, însă inundaţiile din iulie au uimit atât prin violenţa lor, fiind cele mai distrugătoare din Evul Mediu şi până în prezent, cât şi prin faptul că au luat prin surprindere unele dintre cele mai dezvoltate naţiuni de pe glob. Ce nu a funcţionat?

La finalul revistei, savuraţi un material despre cum a reinventat Ana Consulea, poate cel mai cunoscut cofetar la Bucureştiului, îngheţata, cel mai iubit desert.  La mijloc sunt arome de ananas cu piper, eugenie şi magiun pe pâine prăjită. Mai multe aflaţi însă în cea mai nouă ediţie a Business Magazin, the business storyteller.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
business magazin,
analize,
lideri,
viitor

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.