PSD şi PNL depun candidatura lui Cătălin Cîrstoiu lunea viitoare - surse

Autor: Gabriel Pecheanu Postat la 15 aprilie 2024 28 afişări

Cătălin Cîrstoiu rămâne candidatul PSD şi PNL la Primăria Capitalei. Liderii Coaliţiei ar fi vrut să depună marţi candidatura, pentru a pune capăt speculaţiilor legate de o presupusă retragere din cursă, dar Marcel Ciolacu va fi într-o deplasare externă, spun surse politice pentru MEDIAFAX.

„Coaliţia a discutat când să depună semnăturile pentru Cătălin Cîrstoiu. Liderii ar fi vrut să depună chiar mâine (marţi - n.r.) candidatura, pentru a pune capăt speculaţiilor legate de o presupusă retragere din cursă. În condiţiile în care BEM ar trebui să analizeze şi să valideze, întâi, protocolul Alianţei, iar premierul Ciolacu are, tot mâine, o deplasare internaţională, s-a decis depunerea candidaturii lunea viitoare”, spun, pentru MEDIAFAX, surse politice.

Potrivit acestora, liderii Coaliţiei au cerut „mobilizare totală” în sprijinul candidatului Cătălin Cîrstoiu.

„Cei trei primari ai Alianţei îl vor susţine şi ei şi vor participa în campania lui Cătălin Cîrstoiu. Cătălin Cîrstoiu a prezentat în cadrul şedinţei mai multe părţi din programul său”, mai spus sursele citate.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
cîrstoiu,
candidatură,

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.