PSD: Norma de hrană în spitale, promisă la 16 lei, de ieri până azi, s-a transformat în 11 lei

Autor: Gabriel Pecheanu Postat la 23 aprilie 2021 180 afişări

Norma de hrană în spitale, care a fost promisă la 16 lei, de ieri până azi, s-a transformat în 11 lei, acuză social-democraţii într-o postare pe Facebook: „1 leu! Atât merită în ochii voştri un bolnav internat într-un spital din România”.

PSD: Norma de hrană în spitale, promisă la 16 lei, de ieri până azi, s-a transformat în 11 lei

„Luaţi 1 leu. Săracilor! Guvernul USR Plus PNL m-a minţit pe mine, managerii de spitale din România şi pe toţi oamenii care sperau că nu vor mai fi ţinuţi flămânzi în spitale. Norma de hrană în spitale, care a fost promisă la 16 lei, de ieri până azi, s-a transformat în 11 lei”, transmit pe Facebook social-deocraţii.

PSD a publicat şi hotărârea de guvern care modifică nivelul alocaţiilor de hrană pentru consumurile colective din unităţile sanitare publice, care prevede la categoria „alţi bolnavi adulţi” suma de 11 lei.

„1 leu! Atât merită în ochii voştri un bolnav internat într-un spital din România! Aţi amânat cât aţi putut de mult proiectul de lege iniţiat de mine şi de colegii din PSD prin care voiam să facem norma de hrană 40 de lei. Prin Lege! Ca să nu mai apară diletanţi care se joacă cu vieţile oamenilor. Care una zic, alta fac! Florin Cîţu, ai minţit şi meriţi soarta lui Vlad Voiculescu! Românilor le-ar fi cel mai bine dacă ai sta acasă”, se mai arată în postarea PSD.

Nivelul minim al alocaţiei de hrană pentru un pacient internat într-un spital din România va fi de 16 lei pe zi, în timp ce plafonul maximal va fi eliminat, anunţa la începutul lunii fostul ministru al Sănătăţii, Vlad Voiculescu.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
psd,
nora hrană,
spitale

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.