PSD îşi alege azi un nou premier. Cine sunt favoriţii. Dragnea: „Stăm la CEx până iese fumul alb pe coş”

Postat la 16 ianuarie 2018 41 afişări

Liderii PSD s-au reunit din nou în şedinţa CEx, pentru a decide cine va fi propunerea pentru funcţia de premier, după demisia lui Mihai Tudose, ca urmare a retragerii sprijinului politic de către partid.

PSD îşi alege azi un nou premier. Cine sunt favoriţii. Dragnea: „Stăm la CEx până iese fumul alb pe coş”

UPDATE 11:15: La şedinţa CEx a PSD a ajuns şi Paul Stănescu, propunerea de premier interimar a PSD, respinsă, însă, pe surse, de Klaus Iohannis. Despre preluarea conducerii Palatului Victoria, Stănescu a spus că nu-şi doreşte asta, drept urmare nici nu se va întâmpla acest lucru: „Nu îmi doresc acest lucru, şi dacă nu îmi doresc nici nu o să se întâmple. Mă gândesc dacă rămân în viitorul guvern”.

UPDATE 10:50: „Am lucrat foarte bine şi cu dumnealui şi cu domnul Ciolacu. A fost un premier implicat, nu mi s-a întâmplat ca în cazul domnului Grindeanu când treceau luni întregi fără să ne auzim la telefon. Vorbeam şi de trei- patru ori pe zi la telefon pe subiectele arzătoare. Relatia mea cu domnul Tudose este una bună, rămâne vicepreşedinte de partid. Noi sperăm ca această decizie (n.r. numirea noului premier) să fie una fericită. (...) Structura guvernului poate să rămână, în principiu da. Nu exclud să mai fie comasate 2-3 ministere”, a spus Lia Olguţa Vasilescu la intrarea la şedinţa CEx în care social-democraţii vor alege numele noului premier.

Întrebată dacă ar accepta funcţia de prim ministru, Lia Olguţa Vasilescu a răspuns că nu-şi doreşte acest rol: „Poate fi Şerban Nicolae, Mihai Fifor, poate fi o doamnă, cu excepţia mea şi a doamnei Firea". 

Citeşte mai multe pe www.gandul.info

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
premier,
psd,
dragnea,
fum,
refuz,
sedinta,
propunere,
decizie,
functie,
partid

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.