Protocol de guvernare încheiat de PSD cu ALDE. Liviu Dragnea: "Protocolul va fi de reprezentare proporţională în guvern"

Postat la 19 decembrie 2016 81 afişări

PSD şi ALDE au semnat, luni, un protocol de guvernare şi de colaborare parlamentară valabil pentru patru ani.

Protocol de guvernare încheiat de PSD cu ALDE. Liviu Dragnea: "Protocolul va fi de reprezentare proporţională în guvern"

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, luni, că PSD va încheia cu ALDE un protocol de reprezentare proporţională în guvern şi de colaborare parlamentară.

"Vorbim doar despre o reprezentare poporţională în structurile guvernamentale şi de colaborare parlamentară", a precizat Dragnea, întrebat ce conţine protocolul pe care PSD îl va semna cu ALDE.

El a arătat că va discuta cu co-preşedinţii ALDE despre acest protocol, care va fi semnat chiar în cursul zilei de luni.

Întrebat dacă reprezentarea proporţională înseamnă ca ALDE să preia trei ministere, Dragnea a arătat că nu merge la negocieri cu calculatorul şi grila.

"Eu nu merg cu calculatorul în mână şi cu o grilă. O să discutăm când va fi cazul în primul rând despre oameni şi despre o reprezentare care să ne dea siguranţa că Guvernul va duce la îndeplinire ceea ce s-a prevăzut în programul de guvernare. Eu nu sunt un om zgârcit", a spus Dragnea.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.