PROTESTE LA OLTCHIM: Peste o sută de angajaţi, nemulţumiţi de neplata salariilor pentru luna mai

Postat la 04 iulie 2013 41 afişări

Peste o sută de angajaţi de la combinatul Oltchim Râmnicu Vâlcea protestează, joi, în faţa pavilionului administrativ al societăţii, nemultumiţi de neplata salariilor pentru luna mai.

PROTESTE LA OLTCHIM: Peste o sută de angajaţi, nemulţumiţi de neplata salariilor pentru luna mai

 Potrivit reprezentanţilor sindicali, oamenii sunt nemulţumiţi că nu şi-au primit salariile pentru luna mai, vineri urmând să le fie achitată doar jumătate din suma aferentă acestei perioade.

"Sunt peste o sută de salariaţi care protestează, după ce au aflat că mâine vor primi doar 50 la sută din suma aferentă lunii mai, aceasta este motivarea pentru faptul că aceşti oameni au ales să protesteze în faţa pavilionului administrativ al societăţii", a declarat liderul Sindicatului Victoria din cadrul Oltchim, Corneliu Cernev.

Salariaţii strigă "Hoţii" şi "Demisia", iar la protest sunt aşteptaţi să participe şi persoane care au fost disponibilizate de la Oltchim în luna iunie.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/proteste-la-oltchim-peste-o-suta-de-angajati-nemultumiti-de-neplata-salariilor-pentru-luna-mai-11082949
11082949
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.