Proteste la Oltchim după ce instanţa a respins înregistrarea actelor privind conducerea sindicatului

Postat la 23 octombrie 2012 16 afişări

Aproape 200 de salariaţi ai Oltchim protestează marţi faţă de decizia Judecătoriei Râmnicu Vâlcea, care a respins înregistrarea documentelor Sindicatului Liber privind revocarea preşedintelui sindicatului, Mihai Diculoiu, şi a Biroului executiv şi numirea unei noi conduceri a sindicatului.

Potrivit preşedintelui interimar al Sindicatului Liber Oltchim, Corneliu Cernev, instanţa nu a judecat pe fond solicitarea şi a invocat faptul că în statutul sindicatului nu există titulatura de "birou executiv interimar". "Practic ne-a fost respinsă înregistratea demersului nostru în registrul judecătoresc pentru ca acesta să ajungă în faţa magistraţilor pentru a putea fi soluţionat. S-a invocat faptul că în statutul sindicatului nu există titulatură de birou executiv interimar. Acum o să desemnăm un birou executiv care să nu aibă această denumire şi o să depunem din nou actele la Judecătorie pentru ca instanţa să soluţioneze această cauză. Deci nu este vorba despre o revenire a lui Mihai Diculoiu la conducerea sindicatului. Dânsul şi întregul birou executiv al sindicatului au fost revocaţi", a declarat Corneliu Cernev.

Mai multe pe mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
oltchim,
proteste,
conducere,
sindicat
/actualitate/proteste-la-oltchim-dupa-ce-instanta-a-respins-inregistrarea-actelor-privind-conducerea-sindicatului-10251663
10251663
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.