Protest violent la Mechel Câmpia Turzii: Peste o sută de angajaţi disponibilizaţi îşi cer salariile în faţa combinatului. Oamenii au spart un geam al clădirii de birouri

Postat la 27 februarie 2013 5 afişări

Peste o sută de foşti angajaţi ai Mechel Câmpia Turzii, care au fost disponibilizaţi în ianuarie şi februarie, protestează miercuri în faţa combinatului, cerând conducerii companiei acordarea celor trei salarii compensatorii la care aveau dreptul. Angajaţii au forţat intrarea în unitate pentru a discuta cu directorul societăţii, iar în momentul în care au reuşit să ajungă la clădirea administraţiei oamenii au spart un geam.

Oamenii s-au adunat miercuri dimineaţă în faţa combinatului Mechel Câmpia Turzii, protestul fiind spontan. Ei huiduie şi strigă "Hoţii" şi "Vrem salariile".

Protestatarii au încercat, într-o primă fază, să forţeze poarta combinatului, în condiţiile în care directorul unităţii a refuzat să vină să discute cu ei, după care foştilor angajaţi le-a fost deschisă poarta, ei reuşind să ajungă la clădirea administraţiei.

Protestatarii au încercat să forţeze şi intrarea în clădirea în care se află birourile şi au spart un geam al uşii de la intrare, strigând "Hoţii, hoţii" şi cerând directorului combinatului să iasă să discute cu ei.

La ora transmiterii acestei ştiri, o delegaţie a protestatarilor formată din cinci persoane a reuşit să intre în clădirea în care se află birourile conducerii combinatului, pentru a discuta cu reprezentanţii unităţii. Ceilalţi protestari se află în faţa clădirii de birouri, aşteptând rezultatul discuţiilor.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
salarii,
combinat,
disponibilizaţi
/actualitate/protest-violent-la-mechel-campia-turzii-peste-o-suta-de-angajati-disponibilizati-isi-cer-salariile-in-fata-combinatului-oamenii-au-spart-un-geam-al-cladirii-de-birouri-10607853
10607853
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.