Protest spontan la Tarom. Angajaţii sunt nemulţumiţi de neprelungirea licenţelor pe partea tehnică. Tarom anunţă că va prelungi "numai licenţele necesare"

Postat la 06 februarie 2013 15 afişări

Aproximativ 200 de angajaţi Tarom au oprit spontan lucrul, nemulţumiţi de faptul că reprezentanţii companiei au refuzat să prelungească licenţa pentru cei care lucrează pe partea tehnică, ceea ce ar duce la reducerea salariilor cu 400 de lei, a spus Aurel Curdov, lider al Sindicatului Tehnic Tarom. Compania a decis după discuţii cu reprezentanţii Sindicatului Naţional Tehnic şi cei ai Ministerului Transporturilor, să facă o evaluare obiectivă pentru a stabili care sunt licenţele necesare pentru desfăşurarea operaţiunilor tehnice.

Tarom arată, într-un comunicat de presă transmis agenţiei MEDIAFAX, că o comisie internă, din care vor face parte şi membri ai Sindicatului Naţional Tehnic al companiei, va face în cel mai scurt timp o evaluare obiectivă, pentru a stabili care sunt licenţele necesare pentru desfăşurarea operaţiunilor tehnice.

Compania precizează că, în perioada următoare, vor expira aproximativ 200 de licenţe ale personalului tehnic.

"În urma negocierilor de astăzi s-a stabilit de comun acord că numai licenţele necesare vor fi prelungite, conform tuturor reglementărilor naţionale şi internaţionale în vigoare, compania asigurând pasagerii că operarea în deplină siguranţă a tuturor aeronavelor sale reprezintă principala sa prioritate", se mai arată în comunicat.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
licenţe,
Tarom,
Protest spontan
/actualitate/protest-spontan-la-tarom-angajatii-sunt-nemultumiti-de-neprelungirea-licentelor-pe-partea-tehnica-tarom-anunta-ca-va-prelungi-numai-licentele-necesare-10546845
10546845
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.