PROTEST la Roşia Montană: Persoane blocate în subteran cer începerea proiectului minier în zonă. Oamenii îi cer lui Crin Antonescu să vină pentru a discuta despre proiectul minier

Postat la 11 septembrie 2013 41 afişări

Aproximativ 20 de persoane s-au blocat, miercuri, în galeria Cătălina-Monuleşti din localitatea Roşia Montană (Alba), solicitând începerea proiectului minier de exploatare a aurului din zonă, în timp ce alte circa 300 de persoane protestează în centrul comunei.

PROTEST la Roşia Montană: Persoane blocate în subteran cer începerea proiectului minier în zonă. Oamenii îi cer lui Crin Antonescu să vină pentru a discuta despre proiectul minier

 UPDATE Minerii blocaţi în subteran la Roşia Montană cer să vină acolo Antonescu şi liderii parlamentarilor

Minerii blocaţi în subteran la Roşia Montană refuză să iasă la suprafaţă şi cer să vină acolo preşedintele Senatului, Crin Antonescu, şi liderii grupurilor parlamentare pentru a discuta despre situaţia economică a zonei şi despre proiectul minier.

Preşedintele Sindicatului "Viitorul Mineritului", Cristian Albu, şi prefectul de Alba, Gheorghe Feneşer, au intrat, miercuri, în galeria Cătălina-Monuleşti de la Roşia Montană, unde mai mulţi mineri s-au blocat în subteran, cerând guvernanţilor şi parlamentarilor să ia urgent o decizie favorabilă începerii proiectului minier.

Albu a declarat, la ieşirea din subteran, că în total au recurs la această formă de protest 22 de mineri, care se află la o distanţă de aproximativ un kilometru de intrarea în galerie şi la o adâncime de 300 de metri.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/protest-la-rosia-montana-persoane-blocate-in-subteran-cer-inceperea-proiectului-minier-in-zona-oamenii-ii-cer-lui-crin-antonescu-sa-vina-pentru-a-discuta-despre-proiectul-minier-11316070
11316070
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.