Proprietarul casei de modă Saint Laurent, obligat să îi plătească 11,5 milioane de dolari lui Hedi Slimane

Autor: Ana Obretin Postat la 07 aprilie 2018 133 afişări

Grupul de produse de lux Kering a fost obligat în instanţă să îi plătească lui Hedi Slimane 11,5 milioane de dolari (9,3 milioane de euro), sumă pe care o datora designerului pentru ultimul an pe care acesta l-a petrecut la cârma casei de modă Saint Laurent, transmite AFP.

Documentele depuse în instanţă arată că "sultanul jeanşilor skinny" a primit doar 667.000 de euro din cele 10 milioane de euro promise pentru ultimul an în care a lucrat la casa de modă franceză (2012 - 2016).

Un purtător de cuvânt al grupului Kering, proprietarul brandului, a declarat pentru AFP că se va face apel.

Slimane, în vârstă de 49 de ani, unul dintre cele mai enigmatice talente din modă, a plecat de la casa Saint Laurent în 2016, iar de atunci lucrează pentru un alt conglomerat de lux, LVMH, fiind director artistic, de creaţie şi de imagine al casei Celine.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
HEDI SLIMANE,
DESPĂGUBIRI,
SAINT LAURENT

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.