ALEGERI parlamentare în Ungaria: Liderul Coaliţiei Democratice susţine că "nu vor fi nici libere, nici corecte", dar îndeamnă susţinătorii să participe la scrutin

Autor: Andrei Ionascu Postat la 07 aprilie 2018 70 afişări

Liderul partidului ungar Coaliţia Democratică (DK), Ferenc Gyurcsany, a declarat vineri că alegerile parlamentare de duminică "nu vor fi nici libere, nici corecte", dar a îndemnat toţi susţinătorii formaţiunii de centru-stânga să participe la scrutin, relatează agenţia MTI.

Referindu-se la "guvernul fraudulos şi obstrucţionist" de la Budapesta, Gyurcsany a subliniat că "nu îi putem lăsa să ne ia ţara".

"Toţi democraţii, inclusiv conservatorii moderaţi, liberalii şi aripa stângă ar trebui să-şi unească forţele şi să coopereze împotriva lumii lui Viktor Orban. Partidele democratice de opoziţie ar trebui să demonstreze că sunt capabile să formeze o coaliţie ... cei care nu sunt în măsură să coopereze aflându-se în opoziţie nu vor putea să coopereze nici la putere", a spus preşedintele partidului Coaliţia Democratică.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
UNGARIA,
COALIŢIA DEMOCRATICĂ,
ALEGERI

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.