Proprietarii ar putea fi obligaţi să investească în amenajarea hotelurilor, chiar dacă sunt închise

Postat la 29 aprilie 2013 25 afişări

Proprietarii ar putea fi obligaţi să investească în amenajarea faţadelor hotelurilor şi a împrejurimilor chiar dacă unităţile nu sunt funcţionale, ministrul pentru IMM-uri şi turism lucrând în acest sens la o modificare legislativă împreună cu Ministerul Dezvoltării.

Proprietarii ar putea fi obligaţi să investească în amenajarea hotelurilor, chiar dacă sunt închise

 "Sunt supărată pe proprietarii de hoteluri care nu au investit în amenajarea lor şi lucrăm cu Ministerul Dezvoltării la o modificare legislativă pentru că nu mi se pare corect ca dacă te prelevezi de dreptul de proprietate să nu ţii cont de articolul din Constituţie care prevede respectarea dreptului de vecinătate. Din cauza celor care nu s-au pregătit sunt afectaţi cei care s-au pregătit", a declarat luni ministrul delegat pentru IMM-uri şi Turism, Maria Grapini.

Ea a menţionat că a realizat deja un memorandum care vizează acest aspect, adăugând însă că o astfel de iniţiativă depinde de Guvern, fiind vorba o decizie politică.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/proprietarii-ar-putea-fi-obligati-sa-investeasca-in-amenajarea-hotelurilor-chiar-daca-sunt-inchise-10818285
10818285
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.