Proiecte sociale

Postat la 26 septembrie 2006 1 afişăre

Desi nu exista nicaieri in lege vreo prevedere speciala, exista cazuri in care noii administratori intentioneaza sa foloseasca terenurile fostelor cazarmi pentru a construi diverse proiecte pentru comunitate.

 

CLUJ: Pe suprafata cazarmii din localitatea Floresti, Consiliul Judetean Cluj spune ca intentioneaza sa construiasca un spital de urgente. Institutia ar urma, potrivit CJ Cluj, sa deserveasca toata zona.

 

TOT PENTRU MILITARI: In Bucuresti, o cazarma dezafectata a fost transformata in incubator de afaceri pentru militarii disponibilizati.

 

BACAU: Parohia "Schimbarea la Fata" din Buhusi, judetul Bacau, a primit de la MApN 124 de cladiri si 63 ha de teren in comuna Beresti-Bistrita si intentioneaza sa construiasca un camin de batrani si locuinte sociale.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Proiecte sociale
/actualitate/proiecte-sociale-1006961
1006961
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.