Programul Rabla pentru electrocasnice continuă de sărbători, anunţă ministrul Mediului

Autor: Dorin Oancea Postat la 04 noiembrie 2021 103 afişări

Programul Rabla pentru electrocasnice va continua în acest an şi de sărbători, a anunţat joi ministrul Mediului Tánczos Barna.

Programul Rabla pentru electrocasnice continuă de sărbători, anunţă ministrul Mediului

„Programul continuă anul acessta cu o sesiune de sărbători în decembrie. Din fondul rămas la dispoziţie de 34 de milioane de lei vom finanţa o nouă sesiune, în aceleaşi condiţii”, a spus ministrul.

Înscrierile ar putea începe în ultima săptămână din noiembrie iar în decembrie voucherele pot fi valorificate în magazine.

Ministrul spune că vor fi modificate criteriile de eficienţă energetică în cazul televizoarelor, pentru că acestea au fost ridicate şi au fost puţine modele care să se încadreze.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
rabla,
electrocasnice,

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.