Programul de iarnă ia în calcul o creştere a consumului de electricitate de 2,2%

Postat la 12 august 2019 49 afişări

Pentru perioada de iarnă 2019-2020 este estimat un consum de energie electrică de aproape 28 TWh, o producţie de 28,6 TWh de energie electrică şi cca. 8,5 mil. Gcal energie termică, arată Programul de iarnă în domeniul energetic aprobat luni de Guvern.

Programul de iarnă ia în calcul o creştere a consumului de electricitate de 2,2%

Guvernului României a aprobat în şedinţa de luni Programul de iarnă în domeniul energetic, care se adresează tuturor producătorilor de energie electrică şi producatoriilor de energie electrică şi termică în cogenerare şi se aplică în perioada 1 noiembrie 2019 – 31 martie 2020.

Prin Programul de iarnă se stabileşte nivelul stocurilor de combustibili în vederea producerii de energie electrică pe care producătorii trebuie să îl asigure până la data de 1 noiembrie 2019, dar şi necesarul de volum de apă din lacurile de amenajare.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.