Prognoza pe 4 săptămâni: Temperaturile vor fi mai mari decât cele normale

Autor: Cosmin Pirv Postat la 05 august 2022 34 afişări

Prognoza pe 4 săptămâni: Temperaturile vor fi mai mari decât cele normale

Temperaturile vor fi mai mari decât cele normale în următoarele patru săptămâni, potrivit prognozei emise vineri de Administraţia Naţională de Meteorologie.

Săptămâna 08.08.2022 – 15.08.2022

Valorile termice vor fi mai ridicate decât cele specifice pentru această săptămână în regiunile sudice, iar în rest vor fi în general apropiate de cele normale.

Regimul pluviometric va fi excedentar în jumătatea nord-vestică a ţării, dar mai ales în vestul Carpaţilor Meridionali şi în zona Munţilor Apuseni. În restul ţării cantităţile de precipitaţii vor fi în general

apropiate de cele normale, local deficitare în sud-est.

Săptămâna 15.08.2022 – 22.08.2022

Temperatura medie a aerului va avea valori mai ridicate decât cele normale pentru acest interval, în toate regiunile, dar mai ales în cele sud-vestice.

Cantităţile de precipitaţii vor fi apropiate de cele normale pentru această perioadă, în cea mai mare parte a ţării.

Săptămâna 22.08.2022 – 29.08.2022

Temperaturile medii vor fi mai ridicate decât cele normale pentru acest interval, în toate regiunile, dar mai ales în cele sudice şi vestice.

Regimul pluviometric va fi apropiat de cel normal pentru această perioadă, la nivelul întregii ţări.

Săptămâna 29.08.2022 – 05.09.2022

Mediile valorilor termice se vor situa peste cele specifice pentru această săptămână, în toate regiunile, dar mai ales în jumătatea sud-vestică a ţării.

Cantităţile de precipitaţii estimate pentru acest interval, vor avea o tendinţă spre deficit în majoritatea regiunilor.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
prognoza,
meteo,
normal,
crestere,
temperaturi

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.