PROGNOZA Meteo: Ploi pe tot parcursul weekendului. Când vor creşte temperaturile

Autor: Silvana Chiujdea Postat la 20 aprilie 2019 49 afişări

Duminică, de Florii, şi pe tot parcursul weekendului, vor fi înnorări în cea mai mare parte a intervalului şi, temporar, va ploua pe arii restrânse. Vremea se va ameliora sub aspectul precipitaţiilor, înainte de Paştele ortodox, respectiv pe 25-26 aprilie, anunţă meteorologii.

În acest sfârşit de săptămână, vor fi înnorări în cea mai mare a intervalului, şi temporar, va ploua pe arii restrânse ziua şi local noaptea în regiunile nordice, nord-vestice, la deal şi la munte, şi pe spaţii mai mici, cu o probabilitate mai mare în regiunile centrale şi sudice.

"Sezonul de primăvară se caracterizează prin alternanţa acestor zile cu ploi şi cele cu cer mai senin, practic din datele de care dispunem în acest moment, vremea s-ar mai ameliora sub aspectul precipitaţiilor, undeva din data de 25-26 aprilie", a declarat, pentru MEDIAFAX, meteorologul de serviciu ANM, Oana Catrina.

În ceea ce priveşte regimul termic, nu vor exista variaţii semnificative faţă de ziua de vineri, astfel că temperaturile maxime se vor încadra între 11 şi 22 de grade Celsius, iar minimele între 3 şi 9 grade Celsius, uşor mai coborâte în estul Transilvaniei.

 Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
meteo,
vremea,
prognoza,
prognoza meteo

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.