Cine este jurnalista ucisă în timpul protestelor violente din Irlanda de Nord. Detalii EMOŢIONANTE despre aceasta: ”Le dădea bani oamenilor străzii”

Postat la 19 aprilie 2019 45 afişări

Jurnalista împuşcată în timpul protestelor violente petrecute în Londonderry este Lyra McKee, în vârstă de 29 de ani. Tânăra era considerată, conform colegilor ei, ”o viitoare vedetă a jurnalismului de investigaţii”, iar unii prieteni o laudă pentru faptul că sărea în ajutorul oamenilor străzii.

Cine este jurnalista ucisă în timpul protestelor violente din Irlanda de Nord. Detalii EMOŢIONANTE despre aceasta: ”Le dădea bani oamenilor străzii”

Lyra McKee lucra la site-ul de ştiri Mediagazer şi locuia în oraşul Belfast, din Irlanda de Nord. Ea a scris în trecut despre deceniile de violenţă din Irlanda de Nord.

 

Cu doar câteva ore înainte să moară, jurnalista a scris pe Twitter ultima ei postare: ” (Oraşul) Londonderry în seara asta. Nebunie absolută”. Alături de aceste cuvinte, ea a ataşat şi o fotografie din locul în timpul violenţelor, pe care poliţia le cataloghează drept un incident de natură teroristă.

 

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
irlanda,
jurnalista,
timp,
violente

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.