PROGNOZA METEO pentru Sâmbătă şi Duminică

Postat la 10 februarie 2017 116 afişări

În cursul zilei, vremea va fi deosebit de rece în regiunile extracarpatice, unde temperaturile maxime vor fi cuprinse, în general, între -8 şi -1 grad, în timp ce în restul teritoriului acestea vor fi apropiate de normele perioadei şi se vor situa între 0 şi 6 grade, informează ANM.

PROGNOZA METEO pentru Sâmbătă şi Duminică

Sâmbătă

ÎN ŢARĂ

În timpul nopţii va fi ger, local în Moldova, Transilvania, Maramureş, Muntenia şi Oltenia, precum şi în zonele depresionare, iar temperaturile minime se vor situa, în general, între -18 şi -4 grade.

Cerul va fi variabil în regiunile intracarpatice, dar va avea înnorări relativ persistente în cele sudice şi estice, unde, pe arii restrânse, va fulgui. Vântul va prezenta intensificări în sudul Banatului şi, cu intensităţi mai reduse, în sud-estul teritoriului şi la munte. În zonele joase de relief, mai ales dimineaţa şi noaptea, izolat va fi ceaţă, asociată şi cu depunere de chiciură.

BUCUREŞTI

 

Vremea va fi deosebit de rece, geroasă mai ales dimineaţa. Cerul va fi mai mult noros şi, trecător, vor fi condiţii de fulguială. Vântul va sufla slab şi moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de -5 grade, iar cea minimă va fi de -9...-8 grade, mai scăzută în zona preorăşenească.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.