PROGNOZA Accuweather pentru iunie şi iulie 2023 | Meteorologii anunţă o vară cum n-a mai fost, în România

Postat la 30 mai 2023 563 afişări

PROGNOZA Accuweather pentru iunie şi iulie 2023 | Meteorologii anunţă o vară cum n-a mai fost, în România

Apropierea verii ne face pe mulţi dintre noi să ne gândim la caniculă şi la zilele toride, cu temperaturi insuportabile pentru multe persoane. Însă meteorologii de la Accuweather par să ne dea veşti bune în ceea ce priveşte temperaturile din următoarele două luni.

Astfel, specialiştii estimează că această vară va fi una atipică, cel puţin în Bucureşti. Aceasta pentru că, potrivit prognozei meteorologilor de la Accuweather, nici în iunie şi nici chiar în iulie, temperaturile nu vor trece de 30 de grade Celsius, o situaţie nemaiîntâlnită în Capitală în ultimii ani.

Prognoza Accuweather pentru luna iunie

Astfel, potrivit Accuweather, în iunie, temperaturile nu vor trece de 28 de grade Celsius în luna iunie în Bucureşti. Totodată, pe la jumătatea lunii, ploile îşi vor face simţită prezenţa, arată prognoza.

Cititi mai multe pe www.gandul.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
meteorologi,
prognoza,
vara

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.