Profitul Facebook a urcat cu 58% în primele trei luni ale anului. Ce venituri a avut reţeaua de socializare în această perioadă

Postat la 02 mai 2013 25 afişări

Profitul net al Facebook a avansat cu 58%, la 217 milioane de dolari, semn că publicitatea pe dispozitive mobile generează afaceri tot mai mari pentru cea mai mare reţea de socializare.

Profitul Facebook a urcat cu 58% în primele trei luni ale anului. Ce venituri a avut reţeaua de socializare în această perioadă

 Vânzările Facebook în primul trimestru au crescut cu 38%, la 1,46 miliarde de dolari, depăşind estimările analiştilor.

Media estimărilor analiştilor contactaţi anterior de Bloomberg indică venituri de 1,44 miliarde de dolari pentru companie în primele trei luni ale anului.

Platforma pentru publicitate pe smartphone-uri şi tablete a devenit o prioritate a Facebook în ultimul an, după evoluţia modestă a acţiunilor companiei în vara anului trecut.

Titlurile s-au depreciat cu peste 50% de la listarea la bursa de la New York, în luna mai a anului trecut, până în septembrie, din cauza temerilor investitorilor privind capacitatea companiei de a genera venituri din publicitatea pe dispozitive mobile.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/profitul-facebook-a-urcat-cu-58-in-primele-trei-luni-ale-anului-ce-venituri-a-avut-reteaua-de-socializare-in-aceasta-perioada-10832483
10832483
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.