Profesor de matematică din România: „Ştiu, sunt auxiliare interzise, o să merg în puşcărie, dar nu de asta mi-e teamă, ci de ruşinea de a ne bate joc de şcoală!”

Postat la 28 septembrie 2017 1231 afişări

Există şi profesori în România cărora nu le este frică de modul de conducere comunist pe care l-a impus ministrul Educaţiei, Liviu Pop.

Profesor de matematică din România: „Ştiu, sunt auxiliare interzise, o să merg în puşcărie, dar nu de asta mi-e teamă, ci de ruşinea de a ne bate joc de şcoală!”

Un profesor de matematică din Bucureşti spune că le-a recomandat părinţilor să cumpere orice culegere de matematică iar altul spune că nu are nicio problemă să meargă la puşcărie dar nu vrea să-şi bată joc de şcoală.

 

Pe Facebook, profesorul de matematică, Cătălin Osiceanu, a scris: Aseară, în cadrul şedinţei cu părinţii pe şcoală, le-am transmis acestora că pot achiziţiona orice culegere de matematică recomandată de profesorul de la clasă şi că, personal, îmi asum consecinţele rezultate din nerespectarea ordinului ministrului Educaţiei. Nu sunt singurul.

 

Tot ieri, un profesor admirabil, dintr-un liceu bucureştean le-a transmis elevilor săi: “Dragilor, astea sunt culegerile de matematică după care vom lucra. Ştiu, sunt auxiliare interzise, o să merg în puşcărie, dar nu de asta mi-e teamă, ci de ruşinea de a ne bate joc de şcoală!”

 

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.