Profesoara din Bucureşti acuzată de comportament agresiv refuză să fie înlocuită. Elevii nu mai merg la orele ei

Postat la 26 octombrie 2018 76 afişări

Profesoara de Tehnologie, acuzată de mai mulţi părinţi ai elevilor de la Şcoala Sfântul Andrei din Capitală că are un limbaj şi comportament agresiv, nu acceptă să fie înlocuită de altcineva până la sfârşitul cercetării disciplinare.Copiii refuză să meargă la oră şi, în consecinţă, primesc absenţe.

Profesoara din Bucureşti acuzată de comportament agresiv refuză să fie înlocuită. Elevii nu mai merg la orele ei

“S-a încercat pe cale amiabilă ca altcineva să vină la orele dumneaei şi să predea, dar doamna a refuzat. Copiii nu vin la ore, primesc absenţe, dar vor fi motivate când o va înlocui altcineva”, a declarat, pentru MEDIAFAX, purtătoarea de cuvânt a Inspectoratului şcolar al Municipiului Bucureşti, Marina Manea.

Manea a mai spus că pe marginea acestui caz, Inspectoratul Şcolar al Municipiului Bucureşti a demarat o cercetare disciplinară care are termenul de soluţionare 30 de zile, însă consideră că ar putea dura mai puţin.

Mai mulţi părinţi ai elevilor din clasele a VI-a şi a VIII-a de la Şcoala “Sfântul Andrei” din Capitală acuză profesoara de Educaţie Tehnologică că a vorbit urât cu elevii şi că a avut un comportament agresiv. Aceasta nu este prima abatere a cadrului didactic.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.