Produsele a 30 de mici producători din zona Munţillor Făgăraş, reunite într-un magazin online cu dulceţuri, zacuşti, ţuică şi paste

Autor: Mădălina Dediu Panaete Postat la 06 decembrie 2023 38 afişări

Produsele a 30 de mici producători din zona Munţillor Făgăraş, reunite într-un magazin online cu dulceţuri, zacuşti, ţuică şi paste

Roadele Munţilor Făgăraş, food hub-ul dedicat promovării producătorilor locali din jurul Munţilor Făgăraş lansează noul său magazin online. Pe platormă se găsesc peste 170 de produse naturale, create de 30 de mici producători din vecinătatea Munţilor Făgăraş.

 

Roadele Munţilor este o afacere verde iniţiată de Fundaţia Conservation Carpathia şi reuneşte mici producători locali, tradiţionali. 

Roadele Munţilor oferă produse precum dulceţuri, zacuşti, miere, siropuri, sosuri, ţuică, paste artizanale, miez de nucă, fructe uscate, ciuperci deshidratate şi uleiuri aromatizate. De asemenea, pe platforma online este disponibilă şi o categorie specială de produse bio şi vegane. 

 

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.