Producatorii de BCA ar vrea un plafon de 100.000 de euro la Prima Casa

Postat la 01 martie 2010 23 afişări

Producatorii de BCA care activeaza pe piata romaneasca sustin ca plafonul pana la care statul garanteaza achizitionarea de locuinte prin programul Prima Casa ar fi trebuit extins la 80.000 - 100.000 de euro, " ceea ce ar fi fost in sprijinul inlaturarii limitelor impuse potențialilor cumparatori".

Totodata, directorii companiilor din domeniu, reuniti in asociatia Pro BCA, considera ca programul trebuia sa fie aplicat pe o perioada mai lunga, pentru ca efectele lui sa fie resimtite din plin. Nici aplicarea programului pentru locuintele ANL nu este vazuta cu ochi buni de producatorii de materiale de constructii, care spun ca posibilitatea chiriasilor de a le achizitiona la "preturi speciale" este o masura gresita, din cauza reducerii plafonului total de garantare si a faptului ca acestea se incadreaza pe segmentul caselor ieftine, care implica investitii minime si unde calitatea materialelor pierde din importanta.

Cititi mai multe pe www.gandul.info

Urmărește Business Magazin

/actualitate/producatorii-de-bca-ar-vrea-un-plafon-de-100-000-de-euro-la-prima-casa-5664119
5664119
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.