Procurorul Adina Florea, nominalizată de Toader la şefia DNA, a primit AVIZ NEGATIV la CSM. Un singur vot favorabil în Secţia de procurori

Postat la 08 octombrie 2018 49 afişări

Membrii Secţiei pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii au avizat-o negativ, luni, pe Adina Florea pentru funcţia de procuror-şef DNA, au declarat pentru MEDIAFAX surse din cadrul CSM. Avizul în acest caz este unul consultativ.

Procurorul Adina Florea, nominalizată de Toader la şefia DNA, a primit AVIZ NEGATIV la CSM. Un singur vot favorabil în Secţia de procurori

Membrii Secţiei pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii au avizat-o negativ, luni, pe Adina Florea pentru funcţia de procuror-şef DNA, potrivit unui comunicat de presă al instituţiei. Surse din Consiliu au declarat pentru MEDIAFAX că votul a fost de 6 la 1.

"În şedinţa din data de 8 octombrie 2018, Secţia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii, cu majoritate, a avizat negativ propunerea ministrului justiţiei de numire în funcţia de procuror şef al Direcţiei Naţionale Anticorupţie a doamnei Adina Florea, procuror la Parchetul de pe lângă Tribunalul Constanţa", se arată într-un comunicat de presă al Consiliului Superior al Magistraturii, remis luni MEDIAFAX.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.