Procesul neonaziştilor din Germania a fost amânat până la 14 mai

Postat la 07 mai 2013 17 afişări

Procesul neonaziştilor din Germania, care s-a deschis luni la un tribunal din Munchen (sud), a fost amânat până la 14 mai, după ce apărarea a cerut revocarea unuia dintre judecători.

Procesul neonaziştilor din Germania a fost amânat până la 14 mai

 Audierile prevăzute marţi şi miercuri au fost amânate, a anunţat Manfred Götzl, preşedintele Curţii. Justiţia intenţionează, astfel, să examineze cererile de revocare din motive de părtinire depuse de cei trei avocaţi ai lui Beate Zschäpe, principala acuzată în acest proces, în care este judecată pentru participare la uciderea a zece persoane, între care opt cetăţeni turci sau de origine turcă.

Avocaţii îl acuză pe preşedintele Curţii, Manfred Götzl, de părtinire. Această amânare va încetini şi mai mult o procedură şi aşa lungă, care ar urma să dureze timp de doi ani, potrivit unor surse judiciare.

Beate Zschäpe, în vârstă de 38 de ani, acuzată că a participat la zece crime în perioada 2000-2007, a apărut în faţa Curţii fără cătuşe şi a păstrat tăcerea în prima zi de audiere.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/procesul-neonazistilor-din-germania-a-fost-amanat-pana-la-14-mai-10853901
10853901
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.