Prinţul Paul al României a fost pus pe lista persoanelor urmărite de poliţie. Surse: Prinţul Paul ar fi plecat în Portugalia

Autor: Laura Buciu Postat la 18 decembrie 2020 367 afişări

Prinţul Paul Philippe al României a fost pus, vineri, pe lista persoanelor urmărite de Poliţia Română, după ce a fost căutat acasă pentru aplicarea mandatului de arestare şi nu a fost găsit. Surse din anchetă arată că acesta ar fi plecat în Portugalia.

Prinţul Paul al României a fost pus pe lista persoanelor urmărite de poliţie. Surse: Prinţul Paul ar fi plecat în Portugalia

Fotografia şi detaliile despre Paul Philippe al României, cetăţean român, născut în Franţa, au fost postate pe pagina persoanelor urmărite de Poliţia Română, pentru că nu s-a putut pune în aplicare mandatul de executare a pedepsei cu închisoarea, pentru trafic de influenţă, luare şi dare de mită.

„La data de 17.12.2020 Curtea de Apel Braşov a emis mandatul de executare a pedepsei închisorii nr. 42 din 17.12.2020 împotriva numitului AL ROMANIEI PAUL-PHILIPPE, fiul lui Mircea-Grigore si Helene-Henriette, născut la data de 13.08.1948 în Franta, loc. Paris, domiciliat în Mun. Bucureşti, (...), condamnat la 3 ani si 4 luni închisoare pentru săvârşirea infracţiunilor de cumpărare de influenţă şi complicitate la infracţiunea de abuz în serviciu contra intereselor publice”, arată IGPR pe site.

Poliţiştii au mers joi seara acasă la prinţul Paul pentru a pune în aplicare mandatul de executare a pedepsei cu închisoarea. După câteva minute petrecute în locuinţa acestuia, poliţiştii au ieşit pentru că prinţul nu era acasă.

Potrivit sentinţei date joi de ICCJ, Al României Paul Philippe a fost condamnat la 3 ani şi 4 luni închisoare în dosarul Ferma Băneasa.

Surse din anchetă au declarat pentru MEDIAFAX că prinţul Paul ar fi plecat în Portugalia.

Poliţiştii din Ilfov l-au luat, joi seara, de acasă pe omul de afaceri Remus Truică, condamnat la 7 ani de închisoare în acelaşi dosar.

Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie (ÎCCJ) a dat joi verdictul în dosarul retrocedării fermei Băneasa. Astfel, Remus Truică a fost condamnat la 7 ani de închisoare, oamenii de afaceri Benjamin Steinmetz şi Tal Silberstein la câte 5 ani de închisoare, iar prinţul Paul a fost condamnat la 3 ani şi 4 luni de închisoare.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
paul al româniei,
urmărit,

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.