Prinţul Edward al Marii Britanii şi soţia sa, prinţesa Sofia, vor veni în România

Postat la 08 mai 2013 58 afişări

Prinţul Edward al Marii Britanii şi soţia sa, prinţesa Sofia, vor face o vizită oficială în România în perioada 24-26 iunie, ocazionată de aniversarea a 75 de ani de la deschiderea în România a British Council, a anunţat miercuri Ambasada Marii Britanii de la Bucureşti.

Prinţul Edward al Marii Britanii şi soţia sa, prinţesa Sofia, vor veni în România

"Alteţele Sale Regale Prinţul Edward şi Contesa de Wessex vor efectua o vizită în România în perioada 24-26 iunie. În cadrul programului oficial, Alteţele Sale Regale vor lua parte la o suită de evenimente care celebrează aniversarea a 75 de ani de la

înfiinţarea British Council în România. Această ocazie marchează prima vizită oficială a Alteţelor Sale Regale în România", se arată într-un comunicat al Ambasadei Marii Britanii la Bucureşti.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/printul-edward-al-marii-britanii-si-sotia-sa-printesa-sofia-vor-veni-in-romania-10862158
10862158
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.