Prinţul Charles, din nou în România: Moştenitorul coroanei britanice a aterizat la Târgu Mureş şi a plecat la domeniul contelui Kalnoki Tibor din Covasna

Postat la 30 mai 2013 72 afişări

Prinţul Charles a aterizat, joi după-amiază, la ora 14.15, pe Aeroportul "Transilvania" din Târgu Mureş, moştenitorul coroanei regale plecând spre Micloşoara, judeţul Covasna, la domeniul contelui Kalnoki Tibor, potrivit unor surse locale.

Prinţul Charles, din nou în România: Moştenitorul coroanei britanice a aterizat la Târgu Mureş şi a plecat la domeniul contelui Kalnoki Tibor din Covasna

 Potrivit unor surse din cadrul Aeroportului "Transilvania" din Târgu Mureş, cursa charter privată care l-a adus pe Prinţul Charles în România a aterizat joi după-amiază, fiind întâmpinată de directorul aeroportului, Peti Andras, şi de oficialităţi de la ambasada britanică.

Aeronava privată a venit de la Londra, Prinţul Charles fiind preluat de la aeroport de o maşină a oficialităţilor britanice.

De la aeroportul mureşean, Prinţul Charles ar fi plecat spre Micloşoara, în judeţul Covasna, la domeniul contelui Kalnoki Tibor, unde înnoptează de obicei când vizitează România.

Vineri, prinţul este aşteptat să facă o vizită privată în localitatea mureşeană Archita, din comuna Vânători.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/printul-charles-din-nou-in-romania-mostenitorul-coroanei-britanice-a-aterizat-la-targu-mures-si-a-plecat-la-domeniul-contelui-kalnoki-tibor-din-covasna-10911953
10911953
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.