Principesa Irina a pledat vinovat în dosarul privind luptele de cocoşi din Oregon. Reacţia Casei Regale

Postat la 17 iulie 2014 58 afişări

Principesa Irina a pledat miercuri vinovat în dosarul privind participarea la o reţea de lupte de cocoşi în statul american Oregon, relatează postul de televiziune Fox News în pagina electronică.

Principesa Irina a pledat vinovat în dosarul privind luptele de cocoşi din Oregon. Reacţia Casei Regale

 Irina şi soţul ei, John, au acceptat o înţelegere prin care Guvernul renunţă la acuzaţiile de utilizare a cocoşlor în lupte şi de conspiraţie în vederea încălcării legii cu privire la bunăstarea animalelor.

Sentinţa va fi pronunţată pe data de 22 octombrie. Guvernul intenţionează să ceară o perioadă de probă şi o confiscarea sumei de 200.000 de dolari.

Familia Regală: Regele Mihai a luat cunoştinţă cu tristeţe de situaţia privitoare la principesa Irina

Regele Mihai I a luat cunoştinţă cu profundă tristeţe de situaţia creată privitor la principesa Irina, fiica sa, şi are încredere că instanţele statului Oregon vor soluţiona în cel mai just şi mai rapid mod cu putinţă acest caz, se arată într-un comunicat al Familiei Regale.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/principesa-irina-a-pledat-vinovat-in-dosarul-privind-luptele-de-cocosi-din-oregon-reactia-casei-regale-12939376
12939376
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.