Principala preocupare a companiilor este să “acomodeze” patru generaţii diferite la birou. Cum pot preveni conflictele şi reduce stresul?

Autor: Ramona Cornea Postat la 11 decembrie 2023 80 afişări

Principala preocupare a companiilor este să “acomodeze” patru generaţii diferite la birou. Cum pot preveni conflictele şi reduce stresul?

Principala preocupare a companiilor este să creeze un spaţiu de lucru şi o atmosferă de lucru potrivite pentru diferitele generaţii care lucrează acum la birou. În acest context, Exec-Edu, companie de training, coaching şi consultanţă pentru lideri, propune companiilor un model de comunicare menit să diminueze stresul şi să crească gradul de coeziune în echipe, pe o piaţă a muncii în care acestea se confruntă cu tot mai multe probleme legate de burnoutul angajaţilor.

 

Prevenirea conflictelor şi reducerea stresului la locul de muncă se situează pe primele două poziţii în topul avantajelor participării la cursurile PCM (Process Communication Model) - o teorie de personalitate şi comunicare premiată, folosită cu succes la NASA şi în pregătirea comunicaţională a preşedinţilor americani, potrivit unui sondaj recent EXEC-EDU.

Aceste beneficii au fost menţionate de 64,6%, respectiv 62,5% dintre absolvenţii acestui curs. Pe locul treilea în topul avantajelor este îmbunătăţirea relaţiilor personale şi profesionale (60,4%). 

 

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
stres,
conflicte,
Exec-Edu,
cursuri,
PCM,
Oana Scarlat

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.