Primul liberal care le cere lui Blaga şi Gorghiu să plece. „Sunt neruşinate imbecilităţi”

Postat la 06 iunie 2016 241 afişări

Primul liberal care le cere lui Blaga şi Gorghiu să plece. „Sunt neruşinate imbecilităţi”

Nu a trecut mult timp după ce Cătălin Predoiu a anunţat că demisionează în urma rezultatului dezastruos obţibut la alegerile pentru Bucureşti, că a apărut şi primul liberal care le-a cerut co-preşedinţilor PNL, Alina Gorghiu şi Vasile Blaga, să plece.

„Conducerea PNL este principalul vinovat pentru dezastrul alegerii Gabrielei Firea în funcţia de primar general. Mă aştept la un tsunami de revoltă şi furie a alegătorilor de dreapta împotriva acestei conduceri lamentabile. Gorghiu şi Cezar Preda au avut chiar neruşinarea de a spune că Nicuşor Dan e complicele şi iepuraşul PSD-ului. Declaraţiile lui Cezar Preda şi Gorghiu cum că Nicuşor Dan ar fi iepuraşul şi complicele PSD-ului apar acum drept ceea ce sînt: neruşinate imbecilităţi”, a spus liderul PNL:

Află aici cine este primul liberal care le cere lui Blaga şi Gorghiu să plece. „Sunt neruşinate imbecilităţi”

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
bucuresti,
plecare,
vasile blaga
/actualitate/primul-liberal-care-le-cere-lui-blaga-si-gorghiu-sa-plece-sunt-nerusinate-imbecilitati-15435702
15435702
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.