Primul creditor britanic care pune o femeie în poziţia de CEO: Alison Rose va conduce Royal Bank of Scotland

Postat la 20 septembrie 2019 21 afişări

Primul creditor britanic care pune o femeie în poziţia de CEO: Alison Rose va conduce Royal Bank of Scotland

Royal Bank of Scotland, unul dintre cele mai mari grupuri bancare din Europa, o numeşte pe Alison Rose drept noul director executiv al băncii, fiind prin urmare primul creditor britanic care numeşte o femeie în această poziţie, potrivit CNBC.

Rose, care a primit o mare susţinere pentru a prelua această funcţie, îi va urma la conducere lui Ross McEwan, în data de 1 noiembrie. Acesta din urmă va deveni noul CEO al National Australia Bank.

Alison Rose lucrează pentru bancă de 27 de ani şi preia conducerea creditorului într-un moment dificil în care băncile britanice se pregătesc pentru urmările economice ale Brexitului.

Cititi mai multe pe www.zf.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
marea britanie,
femeie,
pozitie

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.