Toyota, Volkswagen şi General Motors se extind în Brazilia

Postat la 19 septembrie 2019 52 afişări

Toyota, Volkswagen şi General Motors se extind în Brazilia

Toyota a anunţat, joi, că va investi un miliard de reali brazilieni (243,29 milioane de dolari) pentru extinderea fabricii sale din statul brazilian Sao Paulo, unde va crea 300 noi locuri de muncă, alăturându-se astfel producătorilor auto Volkswagen şi General Motors care şi-au majorat investiţiile

Noile fonduri vor permite uzinei Sorocaba, unde sunt construite sedanurile Etios şi Yaris, să producă un noul model de vehicul.

Statul Sao Paulo a fost mult timp centrul industriei auto din Brazilia, dar recent şi-a pierdut din importanţă din cauza subvenţiilor masive acordate de alte state pentru a-i atrage pe producătorii auto.

Toyota mai are încă două unităţi în Brazilia.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
brazilia,
toyota,
general motors

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.