De ce a fost închis primul supermarket american deschis în China după mai puţin de o zi - VIDEO

Postat la 30 august 2019 412 afişări

De ce a fost închis primul supermarket american deschis în China după mai puţin de o zi - VIDEO

Costco este unul dintre cele mai populare lanţuri de retail din Statele Unite, aşa că extinderea spre a doua cea mai mare piaţă de consum a lumii, China, a venit în mod natural. Cei de la Costco s-au confruntat însă cu o problemă neobişnuită - primul magazin a fost primit cu atât de mult interes încât a trebuit să se închidă din prima zi din cauza prea multor cumpărători.

 

Retailerul şi-a deschis primul magazin fizic în Shanghai, iar oamenii s-au înghesuit pentru a prinde ofertele. "Magazinul a fost asaltat de mulţime", au transmis reprezentanţii Costco printr-un mesaj de alertă pentru membrii săi din China. "Pentru a vă oferi o experienţă de cumpărături mai bună, Costco va suspenda activitatea după-amiaza. Vă rugăm să nu veniţi."

 

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
china,
inchidere,
scadere,
magazin,
politie,
consum

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.