Dar ce ţară e aceea pe care nimeni nu vrea să o guverneze?

Postat la 29 august 2019 90 afişări

Dar ce ţară e aceea pe care nimeni nu vrea să o guverneze?

Ştiu că sunt împotriva curentului. Dar îmi aduca aminte: Pilat din Pont s-a spălat pe mâini – luaţi-L şi judecaţi-L voi. Nu am nicio treabă cu El!

În România, Parlamentul ar urma să decidă acum ce se întâmplă cu guvernarea, după ce preşedintele s-a spălat pe mâini: eu nu a nicio treabă cu mizeria pesedistă!

Dl Iohannis are dreptate, formal. Şi, dacă vorbim de o criză sau de un sfert de criză, nu este vina dlui preşedinte, nu încape îndoială aici.

Doar că, atunci când critică PSD, domnia sa ar trebui să vină cu date clare şi idei clare. Ce înseamnă „există soluţii”, propoziţie-cheie a ultimului său discurs?

Soluţia este şi cea a unei crize de un an. Cum ar fi să mergi la doctor şi el să-ţi zică: du-te cu Domnul că există soluţii. Există soluţii: de cădere a părului, de durere de picior, de şters praful de pe pervaz.

„Soluţia” adevărată e că nimeni nu mai vrea azi să conducă ţara. Dl preşedinte susţine că trăim într-un dezastru. Dar în România nu ard păduri. Nu au intrat lupii în stână, nu au otrăvit fântânile hoardele barbare.

Cititi mai multe pe www.zf.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
refuz,
presedinte,
criza,
judecare

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.