Prime Kapital începe construcţia proiectului Marmura Residence

Autor: Andra Stroe Postat la 28 ianuarie 2020 239 afişări

Prime Kapital începe construcţia proiectului Marmura Residence

Investitorul şi dezvoltatorul imobiliar Prime Kapital a început lucrările de construcţie pentru Marmura Residence în cartierul Bucureştii Noi. Proprietarii se vor putea muta în trimestrul 3 din anul 2021, aşa cum a fost anunţat iniţial.

Biroul de vânzări Marmura Residence, situat pe Bd. Bucureştii Noi, nr. 25, se va deschide pe 5 februarie. Marmura Residence se remarcă prin proximitatea faţă de staţia de metrou Jiului şi de noul pol de birouri din zonă.

Proiectul oferă 465 de studiouri duble, apartamente cu 2, 3 sau 4 camere şi duplex-uri şi  509 locuri subterane de parcare. Având la bază conceptul de comunitate integrată, Marmura Residence are o suprafaţă de 1,5 hectare şi cuprinde 5.000 mp de spaţii verzi şi terase, 1.700 de mp de spaţii de retail şi servicii, precum şi o zonă exclusivă de recreere pentru rezidenţi.

„Prin Marmura Residence reabilităm o zonă industrială abandonată din cartierul Bucureştii Noi şi o redăm comunităţii. Proiectul prevede investiţii în zone verzi publice, spaţii atractive de socializare, mobilier stradal şi o nouă stradă de legătură între Bulevardul Bucureştii Noi şi Şoseaua Chitilei, care va fi donată  administraţiei publice. Vom crea astfel o comunitate dinamică în cadrul unui proiect modern şi vom contribui la dezvoltarea infrastructurii publice din zonă”, a declarat Maggie Kitshoff, residential & office managing director Prime Kapital.

Valoarea proiectului depăşeşte 50 de milioane de euro. Până în prezent, au fost semnate 125 de contracte de rezervare, echivalentul a 65% din totalul apartamentelor puse în vânzare.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
proiect,
constructie,
incepere

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.