25 de şcoli şi grădiniţe din Capitală au suspendat parţial cursurile din cauza gripei

Autor: Departamentul Social Postat la 28 ianuarie 2020 40 afişări

25 de şcoli şi grădiniţe din Capitală au suspendat parţial cursurile din cauza gripei

25 de şcoli şi grădiniţe din Capitală au suspendat parţial cursurile pentru trei zile, săptămâna aceasta, din cauza cazurilor de gripă înregistrate, transmite Inspectoratul Şcolar al Municipiului Bucureşti. 

Cele 25 de şcoli şi grădiniţe din Capitală care suspendă parţial cursurile din cauza cazurilor de gripă sunt din toate sectoarele.

Cursurile sunt suspendate pentru câte trei zile, în perioada 28-31 ianuarie, deoarece la unele clase au fost înregistrate mai multe cazuri de gripă.

Cele mai multe cazuri de gripă au fost înregistrate la Şcoala Generală Nicolae Labiş, unde au fost 21 de cazuri de gripă. Cursurile de acolo sunt suspendate în perioada 28-30 ianuarie pentru clasele IB, IIA, IIIA, IIIF.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
inspectorat,
gripă,

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.