Primarul Timişoarei concediază consilierul personal al fostului primar, deoarece spune că a distrus societatea pieţelor, la conducerea căreia se afla. Ce datorii uriaşe a acumulat acesta în doar 2 ani

Autor: Cosmin Pirv Postat la 23 februarie 2021 40 afişări

Primarul Timişoarei concediază consilierul personal al fostului primar, deoarece spune că a distrus societatea pieţelor, la conducerea căreia se afla. Ce datorii uriaşe a acumulat acesta în doar 2 ani

Primarul Timişoarei Dominic Fritz a anunţat marţi demiterea şefului de la Pieţe SA, pe care îl acuză că a dus societatea, în doar doi ani, la pierderi financiare.

„Ionuţ Nasleu a fost demis de la conducerea Pieţe S.A. Fostul consilier personal al primarului precedent şi baron peste pieţele din Timişoara, a dus, în doar doi ani, o societate profitabilă la pierderi financiare de 4,2 milioane de lei, cu dispariţii misterioase din gestiune şi resurse publice folosite în beneficiu personal. Am cerut Corpului de Control să verifice şi informaţiile apărute recent în presă şi să ia măsurile care se impun. De asemenea, orice încălcare a legii va fi imediat sesizată organelor de cercetare penală”, a scris marţi pe Facebook Dominic Fritz.

Acesta spune că toţi managerii din societăţile aflate în subordinea consiliului local care nu pot performa vor pleca.

„Nu voi tolera indolenţa sau folosirea bunurilor publice în scop privat. Nici nu voi accepta o atitudine laxă <las’ că ne vin subvenţiile de la primărie>. În locul lor avem nevoie de profesionişti care să muncească cu integritate, cu dexteritate managerială şi cu dăruire totală pentru comunitate”, a mai spus primarul.

Conform acestuia, legislaţia nu permite ca schimbarea să se facă „de pe azi pe mâine”, dar este inevitabilă.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
dominic fritz,
pieţe,
ionuţ nasleu

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.